16.10.12
ROE1-4 NED
12.10.12
NED3-0 AND
11.09.12
HON1-4 NED
07.09.12
NED2-0 TUR
15.08.12
BEL4-2 NED
14.11.12
NEDVB DUI
Credits
De website Wereld van Oranje richt zich op Nederlandse sporters, in welk sport dan ook. De redactie richt zich vooral op leuke verhalen, maar wil daarnaast ook nieuws brengen.
Berichtgeving
Aangezien het hier om een privé-website gaat, heeft de redactie niet de intentie volledig te zijn in de berichtgeving. Zie Wereld van Oranje liever als een vorm van 'weblog'. De website wordt in de vrije tijd naast een fulltime baan gemaakt. Afhankelijk van de hoeveelheid tijd zal de site dus up-to-date gehouden worden.
Doel
Negatieve berichtgeving, daar zijn Nederlanders goed in. Zolang het goed gaat, zijn onze sporters helden, maar zodra het fout gaat, zijn het de grootste mispunten uit de geschiedenis. En zelfs als onze helden kampioen worden, zal dat eerder aan de zwakte van de concurrentie liggen dan aan de eigen sterkte. Wereld van Oranje wil positief nieuws brengen, hoewel dit niet altijd mogelijk is. Sporters tot op de grond afbranden, dat zal niet gebeuren. Sporters zijn geen helden voor een dag, maar voor het leven. Het motto van Wereld van Oranje luidt dan ook, met dank aan Peter Koelewijn:
Zingen wij, of juichen wij, of stel je ons teleur,
Oranje is, Oranje blijft... de allermooiste kleur
Copyright
De site Wereld van Oranje is geen professionele productie en officieel rust er geen copyright op de site. Gelieve echter geen informatie te kopiëren of misbruiken. Wilt u toch informatie van deze site gebruiken, stel hier de maker dan in elk geval van op de hoogte. Mocht het ons nuttig of leuk lijken, zal dit u tevens een link naar uw website opleveren!
Bronnen
In principe kan iedere publicatie in welke vorm dan ook een bron zijn voor artikelen op Wereld van Oranje. Mochten er schriftelijke bronnen gebruikt worden, dan zullen deze altijd onderaan de artikelen vermeld worden. Mocht dit bij een artikel vergeten zijn, laat dit dan even weten, dan kunnen wij dit alsnog aanpassen
Redactie
Robin Wubben (hoofdredacteur, vormgeving/inhoud)
Ralf Floris (webmaster/technisch support)
terug
Patrick Kluivert 40
Dennis Bergkamp 37
Ruud van Nistelrooij 35
Faas Wilkes 35
Klaas-Jan Huntelaar 34
Johan Cruijff 33
Abe Lenstra 33
Robin van Persie 31
Beb Bakhuys 28
Kick Smit 26
 
   
 
Wereld van Oranje is een Acta Tekst & Beeld productie | credits | disclaimer | contact